Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dan kada se novinari ponose: Marina ipak dobija sklonište!

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 06.11.2016. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Nakon svoje objave na Fejsbbuku i reakcije portala Južna Srbija Info, predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić, danas je posetio Marinu Adamović u Obrenovićevoj ulici i obećao definitvno rešenje problema skloništa za nju.

Foto: Fejsbuk, RTS
Foto: Fejsbuk, RTS

Iako boluje od multiple skleroze i nepokretna je, pedesetčetvrogodišnja Marina Adamović svakoga dana u centru Niša skuplja pomoć za bolesne. Nakon razgovora sa prmijerom Vučićem tokom boravka Vlade Srbije, iz GO Medijana je obećano da će joj  biti obezbeđen adekvatan objekat, kako ne bi kisnula i smrazavala se na otvorenom, prikupljajući pomoć za druge. Marina je nedugo nakon odlaska Aleksanda Vučića, dobila i prestižno priiznanje opštine Medijana.

Marina je sinoć razočarana birokratijom i odugovlačenjem, poručila je na svom Fejsbuk nalogu da odustaje...

https://www.juznasrbija.info/drustvo/marina-adamovic-birokratijom-i-laznom-obecanjima-porucila-nisam-ping-pong-loptica-ne-treba-mi-nista.html

Nakon Marinine objave i teksta portala Južna Srbija Info, danas je reagovao predsednik GO Medijana Milan Krstić i posetio je u Obrenovićevoj ulici, gde je obećao da se već koliko sutra kreće sa realizacijom rešenja problema skloništa - zaštite od kiše i hladnog vremena.

Milan Krstić je danas Marini Adamović obećao kiosk od stakla, koji će suta svojim odlaskom naručiti u Kraljevu..

Ovo je dan za pamćenje u novinarskoj profesiji, kada sa ponosom možete da kažete da ste zaista učinili nešto dobro.


#   Južna Srbija region   Aleksandar Vučić   Medijana gradska opština   Južna Srbija Info   humanitarna pomoć   Obrenovićeva ulica   Marina Adamović   Milan Krstić
@avucic @juznasrbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima