Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Деда Мраз у пратњи вилењака предао градоначелници 1.000 жеља грађана Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 31.12.2020. Јужна Србија Инфо

Дојахао је на белом коњу у пратњи вилењака, чинило се да је свитак порука Деда Мраза кратак, али није, градоначелници Ниша Драгани Сотировски и градском руководству предао је списак од 1.000 жеља грађана Ниша.

Деда Мраз у пратњи вилењака предао градоначелници 1.000 жеља грађана Ниша

Био је то само део празничне атмосфере испред Градске куће и са Трга краља Милана,  променадног програма који је уприличен у време пандемије, довољан и инспиративан  за добро расположење, безбедан и примерен епидемиолошкој ситуацији у којој дочекујемо 2021. годину. 

Градоначелница Ниша са сарадницима прошетала је Улицом сувенира, разговарала са грађанима и децом и пратила културни програм на централном градском тргу у коме су учествовали уметници нишких установа и Дечији хор „Чаробна нота“.

Програм и многобројна изненађења, као и новогидишње чаролеије припремила је Туристичка организација Ниша којима су се највише обрадовала деца Ниша.
Драгана Сотировски је захвалила донаторима који су обезбедили поклоне, јер град, како је нагласила,  није ни планирао средства за овај новогодишњи дочек.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Деда Мраз   жеље   предлози   сугестија
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима