Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Deda Mraz u pratnji vilenjaka predao gradonačelnici 1.000 želja građana Niša

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2020. Južna Srbija Info

Dojahao je na belom konju u pratnji vilenjaka, činilo se da je svitak poruka Deda Mraza kratak, ali nije, gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski i gradskom rukovodstvu predao je spisak od 1.000 želja građana Niša.

Deda Mraz u pratnji vilenjaka predao gradonačelnici 1.000 želja građana Niša

Bio je to samo deo praznične atmosfere ispred Gradske kuće i sa Trga kralja Milana,  promenadnog programa koji je upriličen u vreme pandemije, dovoljan i inspirativan  za dobro raspoloženje, bezbedan i primeren epidemiološkoj situaciji u kojoj dočekujemo 2021. godinu. 

Gradonačelnica Niša sa saradnicima prošetala je Ulicom suvenira, razgovarala sa građanima i decom i pratila kulturni program na centralnom gradskom trgu u kome su učestvovali umetnici niških ustanova i Dečiji hor „Čarobna nota“.

Program i mnogobrojna iznenađenja, kao i novogidišnje čaroleije pripremila je Turistička organizacija Niša kojima su se najviše obradovala deca Niša.
Dragana Sotirovski je zahvalila donatorima koji su obezbedili poklone, jer grad, kako je naglasila,  nije ni planirao sredstva za ovaj novogodišnji doček.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Deda Mraz   želje   predlozi   sugestija
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima