Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аница патила због шефова и неузвраћене љубави

rssBookmark and Share

Дољевац 02.08.2015. Е.Б.Блиц, Јужна Србија Инфо

Полицијска инспекторка из Ниша Аница Митић која је 15. јула извршила самоубиство, осим великог незадовољства својим старешинама који су је “шиканирали”, биле је врло несрећна због личног живота.

Аница патила због шефова и неузвраћене љубави

У опроштајном писму исписаном руком на пет страна које је оставила непосредно пре него је подигла руку на себе, а до којег је дошао „Блиц”, Аница је описала да је од „великог шефа” Дејана Јовановића стално трпела увреде и понижења. Она је написала да су и њене колеге одлазиле чак на боловања јер нису могли да „поднесу тортуру”. Своје претпостављене је и кривила и због тога што није засновала породицу.

Међутим, у опроштајном писму Аница је писала о свом незадовољству приватним животом, о неузвраћеној љубави и упадању у депресију због које је остала без већине пријатеља. „Изгубила сам много другарица, ваљда им је досадило да ме гледају депресивну и стално слушају моје проблеме. И не кривим их, вероватно би и мени досадило”, написала је Аница.

У писму је Аница описала и своја осећања док сама у стану на компјутеру гледа фејсбук профиле својих пријатеља како су „срећни и насмејани”, али и своју борбу да превазиђе тешкоће. На крају, Аница моли пријатеље „да јој опросте” и да је памте онакву каква је била раније. Навела је и да је своје органе завештала на ВМА, а затражила од пријатеља да буде кремирана.

Због смрти Анице Митић и њених оптужби на рачун претпостављених отворена је истрага. Одлуком руководства МУП-а и Директората полиције смењено је више службеника из руководства ПУ Ниш, али се очекује још смена.


#   Дољевац   љубав   самоубиство   мобинг   инспектори   депресија   ПУ Ниш   Аница Митић   Ана Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима