Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Anica patila zbog šefova i neuzvraćene ljubavi

rssBookmark and Share

Doljevac 02.08.2015. E.B.Blic, Južna Srbija Info

Policijska inspektorka iz Niša Anica Mitić koja je 15. jula izvršila samoubistvo, osim velikog nezadovoljstva svojim starešinama koji su je “šikanirali”, bile je vrlo nesrećna zbog ličnog života.

Anica patila zbog šefova i neuzvraćene ljubavi

U oproštajnom pismu ispisanom rukom na pet strana koje je ostavila neposredno pre nego je podigla ruku na sebe, a do kojeg je došao „Blic”, Anica je opisala da je od „velikog šefa” Dejana Jovanovića stalno trpela uvrede i poniženja. Ona je napisala da su i njene kolege odlazile čak na bolovanja jer nisu mogli da „podnesu torturu”. Svoje pretpostavljene je i krivila i zbog toga što nije zasnovala porodicu.

Međutim, u oproštajnom pismu Anica je pisala o svom nezadovoljstvu privatnim životom, o neuzvraćenoj ljubavi i upadanju u depresiju zbog koje je ostala bez većine prijatelja. „Izgubila sam mnogo drugarica, valjda im je dosadilo da me gledaju depresivnu i stalno slušaju moje probleme. I ne krivim ih, verovatno bi i meni dosadilo”, napisala je Anica.

U pismu je Anica opisala i svoja osećanja dok sama u stanu na kompjuteru gleda fejsbuk profile svojih prijatelja kako su „srećni i nasmejani”, ali i svoju borbu da prevaziđe teškoće. Na kraju, Anica moli prijatelje „da joj oproste” i da je pamte onakvu kakva je bila ranije. Navela je i da je svoje organe zaveštala na VMA, a zatražila od prijatelja da bude kremirana.

Zbog smrti Anice Mitić i njenih optužbi na račun pretpostavljenih otvorena je istraga. Odlukom rukovodstva MUP-a i Direktorata policije smenjeno je više službenika iz rukovodstva PU Niš, ali se očekuje još smena.

Komentara: 0


#   Doljevac   ljubav   samoubistvo   mobing   inspektori   depresija   PU Niš   Anica Mitić   Ana Jovanović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima