Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бежећи од чувара упао у провалију дубоку 300 метара

rssBookmark and Share

Прокупље 09.01.2014. Bor030

Четрдесетогодишњи Саша Агушевић из Прокупља само је чудом преживео пад у провалију дубоку 300 метара у коју је јутрос упао бежећи од патроле „Заштите“, предузећа задуженог за заштиту имовине РТБ-а.

Бежећи од чувара упао у провалију дубоку 300 метара

Агушевић је са групом од петнаестак особа у то доба код старог борског копа крао отпадни метал, а када је видео да се приближавају стражари „Заштите“, дао се у несмотрен бег који га је умало коштао главе.

Цех је очигледно платио јер не познаје довољно „терен“, судећи по томе да је из Прокупља, те да га је у Бор, поред можда празновања са родбином, довео и „посао“.

Акција спасавања овог Прокупчанина трајала је сат и по, а њу су организовали надлежни у РТБ-у који су одмах на лице места послало грађевинску машину којом је пркрчен пут до повређеног.

По њега су се на дно старог борског копа спустили борски ватрогасци које су у помоћ позвали радници „Заштите“.

О свему је одмах обавештена и полиција.

Након што је извучен из рупе, Агушевић је збринут у борској Болници. Има тешке телесне повреде, сломљени су му нос и подлактица, али није животно угрожен.

Подсетимо, у априлу прошле године у борски коп гурнут је стражар „Заштите“ Горан Павловић који је покушао да спречи крађу отпадног бакра.

У „рупу“ га је тада грунуо Бојан Агушевић.

Да ли се судбина поиграла са Агушевићима, па им можда вратила мило за драго, и јесу ли заиста у питању рођаци или се сасвим случајно исто презивају, нисмо успели да сазнамо.


#   Прокупље   Саша Агушевић   Бор   Акција спасавања   животно угрожен
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима