Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Девојка убила свог момка у његовој кући

rssBookmark and Share

30.07.2011. Аutor : Stefan Radović

Ненад Шћепановић (26) из куршумлијскопг насеља Микуљана усмрћен је пиштољем марке „цз“ који припада његовом оцу Николи. Метак је несрећном младићу прошао кроз шаку, браду и главу. Како ЈужнаСрбија сазнаје несрећног младића је убила његова девојка Маја.М са којом се предходно посвађао у једном Куршумлијском кафићу.

Девојка убила свог момка у  његовој кући

До несреће је дошло у његовој кући, два сата после поноћи.Са њим је у соби у том моменту била његова девојка Маја.М (24) из Куршумлије.

Пар је изашао у петак у град са друштвом и у једном моменату су се посвађали. Маја.М. је узела Ненадов ауто и одвезла се, а касније му је послала смс поруку да се налази у његовој кући и да ће да се убије, ако је остави. Он је замолио брата од стрица који је био са њима да га одвезе до куће.

–Она је седела на кревету када је ушао. Видите где је пао и где му је све метак прошао. Сигурно је шаку ставио испред себе, јер се бранио - каже Никола, отац несрећног младића.

Он додаје да је баш тог петка Ненад куповао неке нове ствари за кућу и да је тих дана причао кроз шалу да ће да се жени.

–Још у четвртак смо сви заједно отишли у село, а он сее вратио због тих ствари. Мају знамо, јер се забављају више од године дана - каже отац, који још увек не може да дође себи.

У првом моменту Маја.М. је истражним органима рекла да се не сећа шта се дешавало.

–Наложена је обдукција и тада ћемо знати шта се тачно десило. Маји.М. је одређена мера полицијског задржавања од 48 сати - каже Малиша Стојановић, истражни судија Вишег суда у Прокупљу.

Како сазнајемо од нашег добро обавештеног извора из Хитне медицинске помоћи у Куршумлији, Ненад је давао знаке живота када је стигла Хитна помоћ, али ја на путу за болницу у Прокупљу преминуо.

У насељу Црвени крст, у коме живи осумњичена девојка, сви је познају. Кажу нам да је јединица и да је нешто студирала. Код њене куће нисмо затекли никога,а како не званично сазнајемо отац јој је ''павч'' .

 


#   Хитна помоћ   девојка   истражни судија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима