Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Доказаћу свима да нисам силовао трогодишњу ћерку

rssBookmark and Share

Житорађа 23.11.2014. Јужна Србија Инфо/Курир

Преживео сам страшну голготу, коју ником не бих пожелео.
Али, издржао сам све због деце - рекао је Игор Н. из Лукомира код Житорађе.

Доказаћу свима да нисам силовао трогодишњу ћерку

Игор је пре две недеље био ухапшен због сумње да је обљубио трогодишњу ћерку, а јуче је пуштен притвора.

У образложењу за укидање притвора стоји да је извештај Института за судску медицину из Ниша, у којем се наводи да дете није силовано, био најважнији доказ за укидање притвора.

Игор Л., који води бракоразводну парницу са супругом Данијелом Н. због старатељства над њихово троје деце, рекао је по изласку из притвора да је ових дана прошао кроз пакао.
 

Идем на полиграф

- Свих дана у притвору само ме је размишљање о троје деце мотивисало да издржим. Због моја два сина и ћерке све сам издржао. Знам како им је и како пате и надам се да ћу у будућности моћи да им помогнем да забораве ову агонију - каже Игор.

Он додаје да су му дани у притвору били највећа мука.

- Како може да се осећа отац који воли своју децу више од себе, а оптужен је за једно такво монструозно и за мене незамисливо дело. Моја деца су сав мој свет и сада ми је главни циљ да истерам истину до краја. О свом трошку тражићу да се уради и полиграф и сва могућа испитивања јер нисам крив, и то ћу и доказати - каже видно узнемирен Игор.

Он додаје да је јуче видео и ћерку на секунд, у тренутку када је у Центру за социјални рад у Житорађи довео синове да се виде са мајком.

- Моја деца су мој свет и једина снага која ми помаже да издржим све ово - казао нам је Игор.
 

Девојчица није силована

Како је Курир већ писао, најновији налаз нишког завода за судску медицину утврдио је да трогодишња девојчица из Житорађе није силована, али да има повреде на полном органу. На овај начин практично је поништен претходни налаз лекара, којим је констатовано да је девојчица силована.

Истовремено, породица осумњиченог Игора убеђена је да он није крив и да је реч о намештаљци Данијеле како би добила старатељство над децом.

- Правда је спора, али ће стићи, и видећете да мој син није крив за тако ужасну ствар. Најтеже је сада деци, која проживљавају праву агонију, а која ни крива ни дужна испаштају - рекао је Игоров отац Слободан.

Мајка девојчице, која је мужа Игора раније оптужила да је силовао дете, није желела да коментарише најновији налаз вештака и пуштање на слободу супруга.
 

Синови остају код оца

Након првог рочишта за старатељство у бракоразводној парници између Игора Н. и Данијеле Н. јуче је пред Основним судом у Прокупљу одлучено да два старија сина, који су тренутно код Игорових родитеља, мајка виђа у Центру за социјални рад у Житорађи.

- Иако оба детета одбијају да виде мајку, она има законско право на то - каже извор Курира. Он додаје да је девојчица код мајке, а да су, откако је Игор у притвору, дечаци од 10 и 13 година одбијали да виде мајку.
 

Чињенице

- Игор Н. из села Лукомир ухапшен је 7. новембра.
- Њега је претходно пријавила супруга Данијела, са којом је у бракоразводној парници
- У првом лекарском извештају наводи се да је девојчици одузета невиност
- У новом извештају наводи се да дете има повреде, али да није силовано
- Игор. Н. пуштен је 21. новембра из притвора

 


#   Житорађа   силовање   ћерка   оптужбе   Лукомир
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима