Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Две породице у Куршумлији завијене у црно: Убила ми је сина, а они је помиловали

rssBookmark and Share

Прокупље 20.07.2013. Autor: Kurir Fotot:Kurir

Све је почело кад је Маји Милановић, која је убила Николиног сина Ненада, казна смањена са девет на осам година.Казну је смањио Апелациони суд у Нишу.

Две породице у Куршумлији завијене у црно: Убила ми је сина, а они је помиловали

- Никола ми је говорио да ће убити Милановића и да ће то бити његова освета Зорану, чија је ћерка Маја 2011. убила нашег сина Ненада. Убеђивала сам га да то не ради јер имамо три ћерке и два унука. Рекла сам му да сина више не можемо да вратимо из гроба! Мислила сам да сам га убедила, али је очигледно кап прелила чашу кад је пре неколико дана сазнао да је Маји Милановић казна смањена са девет на осам година робије!

Девет хитаца

Ово је за Курир испричала Милосава (49), супруга Николе Шћепановића (55), који је прекјуче са девет хитаца изрешетао Зорана Милановића (49). Никола је тако решио да „поравна рачуне“, јер је Зоранова ћерка Маја пре две године убила Ненада Шћепановића!

- У четвртак ми је рекао да иде у апотеку по лекове јер је срчани болесник. Сео је у аутомобил, а после су ми испричали да је отишао до куће Милановића. Кад је угледао Зорана за столом у башти своје кафане, Никола се зауставио и из аута испалио девет метака у њега! После је отишао у полицију и предао се - испричала је Милосава.

Волео је музику

У кући убијеног Зорана Милановића - мук! На столу, припремљеном да се постави сандук, стоји Зоранова слика с хармоником. Он је био музичар, свирао је и певао на слављима, па је због тога добио надимак Зоки Певаљка. Његова супруга Живана отишла је у Прокупље да преузме тело.

- Очекивали смо овако нешто јер Никола није могао да преболи сина... Свима је причао да је незадовољан судском пресудом, али шта је добио овим убиством. Поново су обе породице завијене у црно - рекао је један Зоранов рођак.

Убила ми је сина, а они је помиловали

Никола Шћепановић стално је причао да је девет година робије, на колико је осуђена Маја Милановић због убиства Николиног сина, премало!

- Сматрам да судски поступак од почетка није вођен како треба, да су пропусте направили и полиција и истражни судија, али да су пропусти били видљиви и током суђења! Пресудом од девет година затвора још једном су убили мог сина Ненада и то ми више личи на помиловање него на казну - причао је често Никола.


#   Прокупље   полиција   истражни судија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима