Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Џунић "симулирао" прединфарктно стање, враћен са клинике у притвор?

rssBookmark and Share

Ниш 10.06.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Бобан Џунић (49) адвокат из Ниша и бивши председник ГО Палилула враћен је синоћ нешто после 18,00 сати са Кардиоваскуларне клинике КЦ Ниш у затворску јединицу КПЗ у Нишу, јер је утврђено да нема потребе да буде задржан на даљем лечењу.

Бобан Џунић, Фото : Фејсбук
Бобан Џунић, Фото : Фејсбук

Наш саговорник из КЦ Ниш каже да се ради о покушају обичне "симулације" и да је Џунићево здравствено стање у сасвим задовољавајуће, што потврђују клинички резултати, након лекарских претрага.

Да подсетимо, Џунић је априла 2011. године у знак подршке тада председничком кандидату Томиславу Николићу, такође штајковао глаћу у просторијама ОО СНС Палилула у Нишу.

Џунић је ухапшен због сумње да је проневерио око три милиона динара док је био на челу Општине.

Ива Поповић, портпаролка Суда, каже за медије да је један од разлога због којег ће Џунић бити у притвору могућност утицаја на сведоке, али и могуће реакције јавности због тежне кривичног дела за које се терети.

У тренутку када је судија Џунићу прочитао одлуку о одређивању притвора од месец дана он се онесвестио, да би га полиција након тога одвела у Хитну помоћ, Након указане прве помоћи, он је пребачен на Клинику за кардиологију КЦ Ниш.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   притвор   Бобан Џунић   Палилула ГО   Ива Поповић
@DzunicBoban @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима