Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Džunić "simulirao" predinfarktno stanje, vraćen sa klinike u pritvor?

rssBookmark and Share

Niš 10.06.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Boban Džunić (49) advokat iz Niša i bivši predsednik GO Palilula vraćen je sinoć nešto posle 18,00 sati sa Kardiovaskularne klinike KC Niš u zatvorsku jedinicu KPZ u Nišu, jer je utvrđeno da nema potrebe da bude zadržan na daljem lečenju.

Boban Džunić, Foto : Fejsbuk
Boban Džunić, Foto : Fejsbuk

Naš sagovornik iz KC Niš kaže da se radi o pokušaju obične "simulacije" i da je Džunićevo zdravstveno stanje u sasvim zadovoljavajuće, što potvrđuju klinički rezultati, nakon lekarskih pretraga.

Da podsetimo, Džunić je aprila 2011. godine u znak podrške tada predsedničkom kandidatu Tomislavu Nikoliću, takođe štajkovao glaću u prostorijama OO SNS Palilula u Nišu.

Džunić je uhapšen zbog sumnje da je proneverio oko tri miliona dinara dok je bio na čelu Opštine.

Iva Popović, portparolka Suda, kaže za medije da je jedan od razloga zbog kojeg će Džunić biti u pritvoru mogućnost uticaja na svedoke, ali i moguće reakcije javnosti zbog težne krivičnog dela za koje se tereti.

U trenutku kada je sudija Džuniću pročitao odluku o određivanju pritvora od mesec dana on se onesvestio, da bi ga policija nakon toga odvela u Hitnu pomoć, Nakon ukazane prve pomoći, on je prebačen na Kliniku za kardiologiju KC Niš.


#   Niš   Klinički centar Niš   pritvor   Boban Džunić   Palilula GO   Iva Popović
@DzunicBoban @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima