Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријаве због крађе две минђуше, секача и провале у пошту код Алексинца

rssBookmark and Share

Алексинац 19.04.2021. Јужна Србија Инфо

Припадници ПУ Ниш, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, расветлили су три тешке крађе и тешку крађу у покушају и поднеће кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из околине Алексинца осумњиченог да је извршио ова кривична дела.

Пријаве због крађе две минђуше, секача и провале у пошту код Алексинца

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, полиција ће поднети и кривичну пријаву против четрнаестогодишњака из околине Алексинца, због постојања основа сумња да је заједно са седамнаестогодишњаком извршио кривично дело тешка крађа и тешка крађа у покушају. 

Сумња се да je седамнаестогодишњак, у току ноћи између 18. и 19. марта, као и 10. и 11. априла ове године, провалио у две куће у околини Алексинца и украо плазма секач и пар минђуша.  

Такође, сумња се да је он, заједно са четрнаестогодишњаком, у току ноћи између 16. и 17. марта, разбио стакло на пошти у околини Алексинца из које су украли један пакет. 

Њих двојица се сумњиче и да су, у току ноћи између 3. и 4. марта, обили улазна врата куће у околини Алексинца, извршили преметачину, али ништа нису украли.


#   Алексинац   крађа   провалник   ПУ Ниш   ЈП Пошта Србије   минђуша
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима