Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Крваво: Ловачком пушком убила мужа

rssBookmark and Share

Пирот 05.03.2014. Телеграф

Заменик вишег јавног тужиоца у Пироту Соња Нешић казала је да се убиство догодило у породичној кући Миодрага и Цице Николић, која је након сопственог признања ухапшена

Крваво: Ловачком пушком убила мужа

У пиротском селу Блато јутрос око девет сати догодило се убиство у коме је Цица Николић (54) у породичној кући, хицем из ловачке пушке, убила свог супруга Миодрага Николића (59), саопштила је полиција.

Један од комшија Драгољуб Николић каже да је ова породица живела повучено.

- Стално пролазим путем поред њихове куће, никад нисам чуо свађу. Претпостављам да је до ове трагедије довела беспарица. Они су живели раније издавајући озвучења, али су озвучења продали и нису имали средстава за живот, били су без примања – казао је комшија.

Драгољуб додаје да је јутрос прво видео полицијски ауто и Хитну помоћ.

- Изашао сам да видим шта се дешава и видео да им је двориште пуно полиције и видео Цицу како стоји на степеништу и како је уводе у полицијска кола – казао је Николић.

Заменик вишег јавног тужиоца у Пироту Соња Нешић казала је да се убиство догодило у породичној кући Николића и да је извршилац након сопственог признања ухапшен и спроведен надлежном јавном тужиоцу због саслушања.


#   Пирот   убиство   Тужилаштво
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима