Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хапшење пет особа у Нишу: Фалсификовали документацију о техничком прегледу возила

rssBookmark and Share

Ниш 04.07.2019. Јужна Србија Инфо

Полиција је ухапсила пет лица из Ниша и околине због сумње да су фалсификовали документацију о извршеном техничком прегледу.

Хапшење пет особа у Нишу: Фалсификовали документацију о техничком прегледу возила

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом – Посебно  одељење за сузбијање корупције,  ухапсили су С. М. (1971) и Д. Р. (1987) из Нишке Бање, као и Г. С. (1965) и Б. Е. (1975) из Ниша и И. С. (1980) из околине Ниша због постојања основа сумње да су извршили кривична дела злоупотреба службеног положаја и фалсификовање исправе.

Сумња се да су они као одговорна лица – контролори на техничком прегледу , 3. и 4. јула 2018. године, сачинили и потписали 20 записника о извршеном техничком прегледу возила и у регистар прегледаних уписали возила, а она том приликом нису стварно била на линији техничког прегледа.

Осумњичени ће, уз извештај о хапшењу и кривичну пријаву, бити приведени у Више јавно тужилаштво у Нишу – Посебно одељење за сузбијање корупције.


#   Ниш   хапшење   возила   фалсификовање   злоупотреба службеног положаја   Више јавно тужилаштво   ПУ Ниш   технички преглед
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима