Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац: Слетео комби пун азиланата

rssBookmark and Share

Лесковац 24.02.2015. ПУ Лесковац, Јужна Србија Инфо

На аутопуту између села Доњег и Горњег Крајинца код Лесковца , јутрос око 04.30 часова слетео је комби "Ивеко" у коме је било око 30 азиланата, потврдио је портпарол Полицијске управе у Лесковцу Бобан Здравковић.

Лесковац: Слетео комби пун азиланата

Он је казао да се још увек не зна тачан број особа које су биле у комбију и да су сви повређени збринути у лесковачкој Општој болници и нишком Клиничком центру.

Директор лесковачке Опште болнице Небојша Димитријевић казао је да је на одељењима хирургије и ортопедије збринуто више од 30 страних држављана са тешким и лаким повредама.

"Имамо три особе које су теже повређене док се код већине ради о лакшим повредама. Активирали смо скоро комплетно медицинско особље и додатно сарађујемо са службама Дома здравља тако да је свима пружена прва помоћ. У контакту смо и са Министарством здравља тако да све чинимо како би помогли тим људима", каже Димитријевић.


#   Лесковац   саобраћајна незгода   ауто-пут   Бобан Здравковић   Небојша Димитријевић   општа болница   азиланти   ПУ Лесковац   Горњи Крајинац   Доњи Крајинац   комби   прва помоћ
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима