Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Репетирао пиштољ и претио медицинским сестрама у Ургентном центру Опште болнице у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 18.09.2016. РТС, Јужна Србија Инфо

Тридесетогодишњи мушкарац репетирао је пиштољ и претио медицинским сестрама у Ургентном центру Опште болнице у Лесковцу, потврђено је РТС-у у Ургентном центру.

novosti.rs
novosti.rs

Мушкарац није био задовољан начином како је прегледан његов брат који је пре тога збринут у Ургентном центру након туче у једном од лесковачких кафића. Нападач ухапшен.

Инцидент у Ургентном центру у Лесковцу догодио се јутрос нешто после пет часова. После туче у кафићу, у Ургентни центар примљен је један младић, где му је пружена помоћ. Повређени младић је позвао брата који је тражио додатне прегледе, а како није био задовољан одговором на тај захтев, извадио је пиштољ, јавља дописник РТС-а.

Реч је о стартном пиштољу за који није потребна дозвола.

Према речима једног очевица, мушкарац је махао пиштољем по Ургентном центру уз претњу "да ће све побити".

"Настала је општа бежанија, сви смо побегли где је ко стигао. Не знам шта се десило са сестром, али ја сам већ сатима под бенсединима", казао је саговорник за Бету.

Када је чуо да долази полиција, мушкарац са пиштољем се сакрио у неком од болничких ходника, али је убрзо пронађен и ухапшен.

Директор Опште болнице, Небојша Димитријевић рекао је да ово није први напад на лекаре, али да је један од "најжешћих", да је шокиран тим догађајем, а да су лекари и сестре прошли кроз пакао због чега су веома уплашени.

Димитријевић је објаснио да је тражено да повређеног младића прегледа лекар службе ОРЛ, а када му је саопштено да лекар долази ујутру у седам сати, позвао је брата који је стартним пиштољем претио особљу. 

"Овако нешто не сме да се дешава, мора да се пронађе начин да се особље заштити, неки додатни вид обезбеђења, било уз помоћ ресорног министарства или града. За сада ћу тражити од полиције екипу да дежура испред центра", казао је Димитријевић.

Портпарол Полицијске управе Лесковац Бобан Здравковић потврдио је да се инцидент догодио и да је истрага у току.

Коментара: 0


#   Лесковац   хапшење   Бобан Здравковић   Небојша Димитријевић   оружје   ПУ Лесковац   претња   Ургентни центар   Општа болница Лесковац
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима