Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: Sleteo kombi pun azilanata

rssBookmark and Share

Leskovac 24.02.2015. PU Leskovac, Južna Srbija Info

Na autoputu između sela Donjeg i Gornjeg Krajinca kod Leskovca , jutros oko 04.30 časova sleteo je kombi "Iveko" u kome je bilo oko 30 azilanata, potvrdio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Leskovac: Sleteo kombi pun azilanata

On je kazao da se još uvek ne zna tačan broj osoba koje su bile u kombiju i da su svi povređeni zbrinuti u leskovačkoj Opštoj bolnici i niškom Kliničkom centru.

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević kazao je da je na odeljenjima hirurgije i ortopedije zbrinuto više od 30 stranih državljana sa teškim i lakim povredama.

"Imamo tri osobe koje su teže povređene dok se kod većine radi o lakšim povredama. Aktivirali smo skoro kompletno medicinsko osoblje i dodatno sarađujemo sa službama Doma zdravlja tako da je svima pružena prva pomoć. U kontaktu smo i sa Ministarstvom zdravlja tako da sve činimo kako bi pomogli tim ljudima", kaže Dimitrijević.


#   Leskovac   saobraćajna nezgoda   auto-put   Boban Zdravković   Nebojša Dimitrijević   opšta bolnica   azilanti   PU Leskovac   Gornji Krajinac   Donji Krajinac   kombi   prva pomoć
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima