Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић летео 10 метара након ударца аутомобила

rssBookmark and Share

Милојка Лешјанина улица 26.11.2016. В.Торовић, Блиц, Јужна Србија Инфо

Двојица младића(15) из Ниша М.К. и С.М. нису животно угрожени, иако су синоћ тешко повређени када их је на пешачком прелазу, на раскрсници нишких улица Милојка Лешјанина и књегиње Љубице, ударио "фиат стило" крагујевачке регистрације.

Фото: БРАНКО ЈАНАЧКОВИЋ / РАС Србија
Фото: БРАНКО ЈАНАЧКОВИЋ / РАС Србија

Аутомобил који је оборио тинејџере возио је двадесетдеветогишњак из Нишке Бање.

- Дечко М.К. је на операцији јер има прелом десне надлактице. Има и прелом десне потколенице, као и рану на главу. Он је тешко повређен, али није животно угрожен - рекла је директорка Дечје хирушке клинике у Нишу др Анђелка Славковић, а пише Блиц.

Други тинејжер С.М. задржан је на Клиници за неурохирургију јер има потрес мозга.

- Младић је свестан, оријентисан, али је због потреса мозга на опсервацији. Има и нагњечење тела. Он се осећа добро и не очекујемо компликације - рекао је дежурни неурохирург.

Нишка саобраћајна полиција још утврђује како се десио овај тешки саобраћајни удес у центру Ниша, односно да ли су младићи прелазили преко "зебре" кад им је било зелено светло, или су ишли на црвено.

Очевици тврде да је један од ударених младића од силине ударца одлетео десетак метара, док је други седео на тротоару и понављао: "Добро сам, добро сам".


#   Клинички центар Ниш   полиција   саобраћајна незгода   Анђелка Славковић   саобраћајна полиција   животно угрожен   ПУ Ниш   С.М.   Милојка Лешјанина улица   М.К.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима