Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након годину дана пронађен младић Небојша Младеновић из Доње Трнаве

rssBookmark and Share

Ниш 07.10.2018.

Младић Небојша Младеновић Шоне (20) отишао је 24. јула из свог породичног дома у нишком селу Доња Трнава и од тада му се изгубио сваки траг.

Након годину дана пронађен младић Небојша Младеновић из Доње Трнаве

Међутим, након више од годину дана он је данас пронађен!"Још једна успешна потрага! Срећни смо што можемо да вас обавестимо да је Небојша Младеновић који је нестао у јулу 2017. године из Доње Трнаве, пронађен! Доказали смо поново да је моћ друштвених мрежа огромна, јер је Небојша пронађен на основу слике са интернета", објавили су представници Регистра несталих лица Србије.

Информацију да је Небојша пронађен потврдио је за "Курир" и Игор Јурић, оснивач Фондације Тијана Јурић, у оквиру које је покренут Регистар несталих лица.

"Тачно је, потрага за Небојшом је успешно завршена. Могу само да потврдио да је младић добро", кратко је прокоментарисао Јурић. Небојша је наводно пре годину дана отишао да подигне личну карту, и након тога му се изгубио сваки траг.

Коментара: 1


#   Ниш   нестанак   Тијана Јурић   Небојша Младеновић   младић
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    prcko, 08.10.2018.:
    roditelji samo da ga zadave, godinu dana ih pustiti da lude od brige dok se on smuca okolo zdrav i ne fali mu dlaka sa glave


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима