Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon godinu dana pronađen mladić Nebojša Mladenović iz Donje Trnave

rssBookmark and Share

Niš 07.10.2018.

Mladić Nebojša Mladenović Šone (20) otišao je 24. jula iz svog porodičnog doma u niškom selu Donja Trnava i od tada mu se izgubio svaki trag.

Nakon godinu dana pronađen mladić Nebojša Mladenović iz Donje Trnave

Međutim, nakon više od godinu dana on je danas pronađen!"Još jedna uspešna potraga! Srećni smo što možemo da vas obavestimo da je Nebojša Mladenović koji je nestao u julu 2017. godine iz Donje Trnave, pronađen! Dokazali smo ponovo da je moć društvenih mreža ogromna, jer je Nebojša pronađen na osnovu slike sa interneta", objavili su predstavnici Registra nestalih lica Srbije.

Informaciju da je Nebojša pronađen potvrdio je za "Kurir" i Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, u okviru koje je pokrenut Registar nestalih lica.

"Tačno je, potraga za Nebojšom je uspešno završena. Mogu samo da potvrdio da je mladić dobro", kratko je prokomentarisao Jurić. Nebojša je navodno pre godinu dana otišao da podigne ličnu kartu, i nakon toga mu se izgubio svaki trag.

Komentara: 1


#   Niš   nestanak   Tijana Jurić   Nebojša Mladenović   mladić
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    prcko, 08.10.2018.:
    roditelji samo da ga zadave, godinu dana ih pustiti da lude od brige dok se on smuca okolo zdrav i ne fali mu dlaka sa glave


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima