Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Приведено 11 дилера дроге, осморица задржана у притвору

rssBookmark and Share

02.04.2014. Новости

У великој организованој акцији на сузбијању наркоманије, нишка полиција је од уторка ујутру привела 11 особа, за које се основано сумња да се баве продајом дроге на нишком тржишту. Извршено је претресање станова и других просторија на више локација у граду на Нишави, а осморици приведених је одређена мера задржавања до 48 сати.

Ниш: Приведено 11 дилера дроге, осморица задржана у притвору

Полицијска управа у Нишу саопштила је да су задржани Милан С. (32) и Ненад Т. (34), који се терете за неовлашћену производњу, држање и стављање у промет опојних дрога.

Због диловања наркотика, али и удруживање ради вршења кривичних дела, полицијско задржавање одређено је Марку Н. (29), Милану Д. (32), Душану Ђ. (34), Стевану В. (33), Милану С. (31) и Милану И. (38), сви из Ниша.

- У овој акцији заплењено је укупно 22,3 грама хероина, 165 грама марихуане као и једно путничко возило, марке БМВ сумњивог порекла - саопштила је нишка полиција. - За осумњиченог Милана С. утврђено је да је у ранијем периоду, ради даље препродаје, 1,2 килограма марихуане продао Бранку Ц. (26) из Ниша, код кога је током акције „Гром“ пронађена наведена количина дроге.

По истеку мере задржавања, осумњичени ће са кривичним пријавама бити спроведени у надлежно тужилаштво у Нишу.


#   хапшење   дрога   притвор   дилери   Полицијска управа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима