Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлија претукао мајку, па се обесио чаршавом у ћелији

rssBookmark and Share

02.03.2017. Б. Јаначковић, Ало

Нишлија Д.З. (50) обесио се јуче око 10 часова у ћелији за полицијско задржавање која се налази у склопу Казнено поправног завода у Нишу, сазнаје "Ало!".

Казнено поправни завод у Нишу, Фото: К. Каменов
Казнено поправни завод у Нишу, Фото: К. Каменов

Он је себи одузео живот тако што је направио омчу од чаршава, окачио је о решетке ћелије и обесио се. Беживотно тело приметио је дежурни око 10.30 часова приликом обиласка.

Како незванично сазнајемо Д.З. је ухапшен ноћас око 2.30 часова због сумње починио кривично дело насиље у породици тако што је те исте вечери, неколико часова раније - 28.фебруара око 21 час - у породичном стану у центру Ниша претукао мајку и нанео јој видљиве повреде због којих је завршила у Клиничком центру.

- Он је мајци претио да ће да је убије тако што ће је заклати а онда је оборио на под и почео да је туче ударајући је песницама у главу. Несрећна жена задобила је контузије ткива око очију, а након пријаве полицији, Д.З. је приведен после чега му је одређено полицијско задржавање - каже наш извор.

Јутрос око 8.30 часова, Д.З. је затражио лекарску помоћ због срчаних тегоба јер се није осећао добро. Позвана је екипа Хитне помоћи која га је прегледала и констатовала да је имао тахикардију. После одласка лекара, пошто је остао сам у ћелији, он се обесио о чаршав.

У Вишем тужилаштву нису могли да саопште више детаља.

- Након пријаве догађаја, полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва обавила увиђај и ради на утврђивању свих околности - каже портпарол Вишег јавног тужилаштва у Нишу Владимир Станојевић.


#   полиција   самоубиство   насиље у породици   затвореник   КПЗ Ниш   Владимир Станојевић   кривично дело   беживотно тело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима