Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Осумњичени за насилничко понашање

rssBookmark and Share

Ниш 29.08.2013.

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, 26. августа, лишили су слободе Д. Ђ. (1969) и Б. Л. (1966), обојица из Беле Паланке, и донели им решење о задржавању до 48 сати, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.

Осумњичени за насилничко понашање

Сумња се да су они, 26. августа, око 16.10 часова у аутобусу Ниш - Експрес, који саобраћа на линији Београд - Велико Боњинце, док се аутобус налазио у покрету, у близини места Просека, у пијаном стању малтретирали путнике, махали пиштољем за који се касније испоставило да је реплика, и физички насрнули на возача Б. Д. (1966). Б. Л. се терети да је том приликом возачу задао један ударац у пределу лица. Након што је возач зауставио аутобус, осумњичени су изашли и отишли у једну кафану. Д. Ђ. се терети да је пластичним пиштољем, који је држао умотан у новине, ударио власницу кафане Д. П. у пределу главе.

 

Брзом интервенцијом полиције, Д. Ђ. и Б. Л. су доведени у службене просторије. Након истека мере задржавања, они ће уз кривичну пријаву бити приведени истражном судији ради саслушања.

Иначе, они су од раније познати полицији као извршиоци и саизвршиоци различитих кривичних дела (насилничко понашање, силовање...) због чега су били на издржавању казне затвора.

 


#   Ниш   Београд   насилничко понашање   осумњичени
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима