Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Osumnjičeni za nasilničko ponašanje

rssBookmark and Share

Niš 29.08.2013.

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 26. avgusta, lišili su slobode D. Đ. (1969) i B. L. (1966), obojica iz Bele Palanke, i doneli im rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Sumnja se da su oni, 26. avgusta, oko 16.10 časova u autobusu Niš - Ekspres, koji saobraća na liniji Beograd - Veliko Bonjince, dok se autobus nalazio u pokretu, u blizini mesta Proseka, u pijanom stanju maltretirali putnike, mahali pištoljem za koji se kasnije ispostavilo da je replika, i fizički nasrnuli na vozača B. D. (1966). B. L. se tereti da je tom prilikom vozaču zadao jedan udarac u predelu lica. Nakon što je vozač zaustavio autobus, osumnjičeni su izašli i otišli u jednu kafanu. D. Đ. se tereti da je plastičnim pištoljem, koji je držao umotan u novine, udario vlasnicu kafane D. P. u predelu glave.

 

Brzom intervencijom policije, D. Đ. i B. L. su dovedeni u službene prostorije. Nakon isteka mere zadržavanja, oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja.

Inače, oni su od ranije poznati policiji kao izvršioci i saizvršioci različitih krivičnih dela (nasilničko ponašanje, silovanje...) zbog čega su bili na izdržavanju kazne zatvora.

 


#   Niš   Beograd   nasilničko ponašanje   osumnjičeni
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima