Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Петнаестогодишњак бежао од пса луталице па пропао кроз светларник у Подземни пролаз

rssBookmark and Share

Ниш 24.01.2018. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Један петнаестогодишњи Нишлија повређен је јуче око 15 сати у пешачкој зони у Обреновићевој улици када је пропао у тржни центар Подземни пролаз у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Према сведочењу очевидаца, дечак се уплашио од пса који га је појурио и попео се на стаклену конструкцију која обезбеђује светлост локалима у тржном центру. Међутим, стакло је попустило под његовом тежином и тинејџер се стровалио са висине од око пет метара. Имао је много среће јер је уместо на бетон пао на сто кафића који се од силине ударца преломио на пола.

-Чула сам тресак и видела младића како лежи на бетону. Брзо је устао и сео, деловао је ошамућено. Позвала сам Хитну помоћ која га је однела на носилима, каже једна радница у Подземном пролазу.

У Хитној помоћи је потврђено да су збринули петнаестогодишњег дечака али да још не могу да се изјасне о степену његових потврда. Према незваничним информацијама, он има повреде главе и у току је његова дијагностика.

Људи који раде у Обреновићевој улици кажу да младић није једина жртва истог пса луталице јер је и раније нападао пролазнике.

Фото: Белами

О догађају је обавештена полиција која обавља увиђај.


#   Ниш   полиција   Дечја клиника   повреде   тинејџери   ПУ Ниш   пси луталице   подземни пролаз
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима