Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пијани Нишлија украо камион са млеком, па се преврнуо у јарак!

rssBookmark and Share

Горњи Матејевац 07.02.2016. М.М. kurir.rs

Један 24-годишњи Нишлија украо је јуче ујутру камион са млеком који је био паркиран на бензинској пумпи на магистралном путу Ниш – Зајечар.

Камион, Фото: М.М.
Камион, Фото: М.М.

Само три километра даље на путу ка селу Матејевац слетео је камионом са јарак, а полиција је утврдила да је возио пијан јер је у крви имао 1.87 промила алкохола.

Како сазнајемо, несвакидашња крадја се догодила јутрос око 3.45 минута када је возач камиона Иван Тодоровић ушао на пумпу а наточи дизел. Лопов је приметио да је Тодоровић у камиону оставио кључеве, ушао у кабину и побегао.Продавац на пумпи ми је скренуо пажњу да ми се возило креће. Нисам могао да верујем својим очима. Одмах сам позвао полицију и кренули смо за њим – каже Тодоровић.

Уништена роба, Фото: М.М.

Лопов се упутио ка Матејевцу али је на улазу у село слетео с пута. Камион је скоро потпуно уништен а страдала је и роба.

 - Претрпели смо велику штету, камион је вредан петнаест хиљада евра а унутра  је било четири тоне робе. Огромна штета за нашу фирму – пожалио се Тодоровић.

Крадљивац је прошао без повреда, покушао је да побегне али га је полиција ухватила. Нишка Полицијска управа је саопштила да ће против њега бити поднета прекршајна пријава због вожње у алкохолисаном стању али и кривична због крадје камиона.


#   полиција   млеко   Полицијска управа   роба   лопов   камиони   Горњи Матејевац   превртање   пијанство   ПУ Ниш   прекршајна пријава   Иван Тодоровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима