Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преминула 19-годишња девојка

rssBookmark and Share

15.08.2011. Аutor : JužnaSrbija

Ивана Милосављевић (19) из Куршумлије преминула је у Нишком КБЦ после шестодневне тешке коме у којој је била,док се лекари још увек боре за живот Стефана Димића (18) .

Преминула 19-годишња девојка

КУРШУМЛИЈА - Ивана Милосављевић (19) из Куршумлијског насеља Марковиће преминула је синоћ у 20 часова од повреда задобијених у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила седмог Августа у селу Барлово код Куршумлије.

Трагично настрадала девојчица биће сахрањена у уторак 16.Августа у 13 часова на гробљу у Марковићу .

Ивана је како сазнајемо сво време била на апаратима за дисање. Она је имала повреде кичме и кичмене мождине.

Како је за ЈужнуСрбију рекао извор из Клиничко болничког центра у Нишу стање Стефана Димића (18) који је иначе управљао аутом је и даље тешко и не извесно.

Подсетимо, до саобраћајне незгоде је дошло када је Стеван Димић , возач путничког возила „БМВ 320 И“, услед неприлагођене брзине кретања условима пута и стању саобраћаја, изгубио контролу над возилом, прешао на супротну траку коловоза и слетео на земљану косину, где се више пута преврнуо и зауставио на крову возила.

У аутомобилу, који се неколико пута превртао, а потом пао на кров, налазило се шесторо  младих особа.

У овој тешкој саобраћајној несрећи која се десила у недељу увече око 22:15 часова, у куршумлијском селу Барлово на лицу места је преминула 16-годишња Тамара Милосављевић иначе рођака преминуле Иване.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима