Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preminula 19-godišnja devojka

rssBookmark and Share

15.08.2011. Autor : JužnaSrbija

Ivana Milosavljević (19) iz Kuršumlije preminula je u Niškom KBC posle šestodnevne teške kome u kojoj je bila,dok se lekari još uvek bore za život Stefana Dimića (18) .

Preminula 19-godišnja devojka

KURŠUMLIJA - Ivana Milosavljević (19) iz Kuršumlijskog naselja Markoviće preminula je sinoć u 20 časova od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sedmog Avgusta u selu Barlovo kod Kuršumlije.

Tragično nastradala devojčica biće sahranjena u utorak 16.Avgusta u 13 časova na groblju u Markoviću .

Ivana je kako saznajemo svo vreme bila na aparatima za disanje. Ona je imala povrede kičme i kičmene moždine.

Kako je za JužnuSrbiju rekao izvor iz Kliničko bolničkog centra u Nišu stanje Stefana Dimića (18) koji je inače upravljao autom je i dalje teško i ne izvesno.

Podsetimo, do saobraćajne nezgode je došlo kada je Stevan Dimić , vozač putničkog vozila „BMV 320 I“, usled neprilagođene brzine kretanja uslovima puta i stanju saobraćaja, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu traku kolovoza i sleteo na zemljanu kosinu, gde se više puta prevrnuo i zaustavio na krovu vozila.

U automobilu, koji se nekoliko puta prevrtao, a potom pao na krov, nalazilo se šestoro  mladih osoba.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedelju uveče oko 22:15 časova, u kuršumlijskom selu Barlovo na licu mesta je preminula 16-godišnja Tamara Milosavljević inače rođaka preminule Ivane.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima