Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стравичан удес код Сврљига

rssBookmark and Share

Сврљиг 08.01.2014. Сврљишке новине

У тешкој саобраћајној незгоди која се данас догодила на месту “Ђурђиц“ код села Тијовац, на магистралном путу Ниш-Зајечар, страдала су два лица док су два теже повређена.

Стравичан удес код Сврљига

Две особе су теже повређена а два лица изгубила су живот у стравичној незгоди на путу од Књажевца ка Сврљгу.

На месту “Ђурђиц“, општина Сврљиг, у близини тијовачког каменолома, догодила се саобраћајна несрећа у којој су два лица изгубила живот, док су три лица тешко повређена.

До незгоде је дошло када је путничко моторно возило марке “Голф 2“ књажевачких регистарских ознака, у коме се налазило четири лица, из неутврђених разлога директно налетело на возило марке “Форд“ нишких таблица у коме су била три лица.

Возач и сувозач из моторног возила “Голф 2“ погинули су на лицу места а једно лице је теже повређено. У акцији спасавања повређених учествовале су две ватрогасне јединице из Ниша и Сврљига као и два возила хитне помоћи.

"Голф је ођедном прешао на десну, нашу страну, покушали смо да избегнемо чеони судар, али нисмо успели. Ово је ужас не желим више ништа да коментаришем" – каже сувозач из возила “Форд“.

Саобраћај за теретна возила био је заустављен на овом потезу, док су се путничка возила кретала споредним путем преко села Извор Река.

Удес се догодио негде око 10,30 часова на магистралном путу Ниш-Зајечар, код Сврљига, на месту званом “Ђурђиц“.

 


#   саобраћај   Сврљиг     Ђурђиц   општина Сврљиг
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима