Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Све фабричке шупљине аутомобила "нафиловане" анаболицима

rssBookmark and Share

Градина 03.03.2021. Јужна Србија Инфо

Готово је правило да се сакривена роба најчешће проналази у фабричким шупљинама возила, јер та, већ постојећа места не захтевају додатни ангажман кријумчара на дограђивању и преграђивању специјалних „бункера“ за ову врсту илегалне делатности.

Све фабричке шупљине аутомобила "нафиловане" анаболицима

Тако су цариници 26. фебруара 2021. године на прелазу Градина, у сарадњи са полицијом, открили аутомобил, који је у буквалном смислу те речи био „нафилован“ анаболичким стероидима.

Прекршај је откривен када је око 22 часа на ред за контролу на улазу у земљу пристигао аутомобил „опел омега“ пиротске регистрације, којим је сам путовао 54-годишњи српски држављанин.

На питање да има нешто да пријави возач је одговорио да нема ништа.

Врло брзо је демантован, јер су детаљном контролом за коју је аутомобил ипак издвојен, најпре у шупљинама бочних страница пртљажника пронађене кутије анаболика.

Потом се испоставило да су овим препаратима, који се користе у бодибилдингу, испуњене и шупљине левих и десних задњих врата.

На крају су кутије стероида пронађене и шупљинама око мотора, као и у ладици за документацију испред сувозачког седишта.

Око 350 кутија различитих скупих препарата (Propmax, Tren mix, Decamax, Stronba, Proviron, Testmax, Zymoplex, Boldmax и др...), преузели су у даљу надлежност полиција и тужилаштво заједно са возачем и аутомобилом.


#   аутомобили   Градина   царина   лекови   теретана   Гранични прелаз   бодибилдинг   анаболици   препарати
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима