Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Татјана: Директорка хоће да ме убије...

rssBookmark and Share

Ниш 07.01.2016. Јужна Србија Инфо, Blic online

Татјана Лужанин, васпитачица у Дому ученика у Нишу, пре него што је извршила самоубиство, изнела је своје сумње и страхове својој суграђанки Б. К.

Татјана Лужанин, ФБ
Татјана Лужанин, ФБ

На друштвеној мрежи Фејсбук Б. К. је написала да је Татјану упознала на лечењу у Клиничком центру Ниш и то само пар дана након што трагично преминула преживела психичку и менталну тортуру од директорке Дома ученика, Сандре Поповић.

Блиц ( Blic online) пише да је о сусрету одлучила да проговори након што је васпитачица 2. јануара извршила самоубиство скоком са зграде.

- Нажалост, Татјану Лужанин сам упознала у згради опште хирургије, у пријемној амбуланти, 25. децембра 2015. године, око 19 часова. Била је видно уплашена и узнемирена, буквално се тресла цела. Рекла ми је шта се десило и показивала ми модрице на рукама, а рекла је и да има модрице по телу. Стално је понављала: „Хоће да ме убије“ - написала је Б. К. у коментару на један од текстова о самоубиству Лужанинове на Фејсбуку. Лужанинова је пријавила полицији да ју је 24. децембра на вратима стана напала и претукла Поповићева.

Извор: Б. Ј., Blic online


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Фејсбук   самоубиство   мобинг   Сандра Поповић   Татјана Лужанин  
@facebook @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима