Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tatjana: Direktorka hoće da me ubije...

rssBookmark and Share

Niš 07.01.2016. Južna Srbija Info, Blic online

Tatjana Lužanin, vaspitačica u Domu učenika u Nišu, pre nego što je izvršila samoubistvo, iznela je svoje sumnje i strahove svojoj sugrađanki B. K.

Tatjana Lužanin, FB
Tatjana Lužanin, FB

Na društvenoj mreži Fejsbuk B. K. je napisala da je Tatjanu upoznala na lečenju u Kliničkom centru Niš i to samo par dana nakon što tragično preminula preživela psihičku i mentalnu torturu od direktorke Doma učenika, Sandre Popović.

Blic ( Blic online) piše da je o susretu odlučila da progovori nakon što je vaspitačica 2. januara izvršila samoubistvo skokom sa zgrade.

- Nažalost, Tatjanu Lužanin sam upoznala u zgradi opšte hirurgije, u prijemnoj ambulanti, 25. decembra 2015. godine, oko 19 časova. Bila je vidno uplašena i uznemirena, bukvalno se tresla cela. Rekla mi je šta se desilo i pokazivala mi modrice na rukama, a rekla je i da ima modrice po telu. Stalno je ponavljala: „Hoće da me ubije“ - napisala je B. K. u komentaru na jedan od tekstova o samoubistvu Lužaninove na Fejsbuku. Lužaninova je prijavila policiji da ju je 24. decembra na vratima stana napala i pretukla Popovićeva.

Izvor: B. J., Blic online


#   Niš   Klinički centar Niš   Fejsbuk   samoubistvo   mobing   Sandra Popović   Tatjana Lužanin  
@facebook @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima