Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тинејџер се убио на прослави рођендана

rssBookmark and Share

Власотинце 27.09.2015.

Милан Здравковић (19) упуцао се у селу Лопушња, код Власотинца, у два сата после поноћи, пиштољем који припада оцу његовог друга.

Тинејџер се убио на прослави рођендана

Према првим информацијама, несрећни момак био је на прослави рођендана свог друга М.М. (17) од кога је у једном тренутку отео пиштољ и наслонио га на слепоочницу и испалио један метак, пише "Ало."

Како лист сазнаје, оружје је у власништву П.М. (45), оца тинејџера који је славио рођендан.

Несрећни момак преминуо је на лицу места, а нико не зна зашто је извршио самоубиство.

Према новодима упућених у овај случај, био је то револвер оца слављеника.

„Слављеник је у једном моменту однекуд донео пиштољ свог оца и показивао га друштву. Милан му је отео оружје говорећи да се не игра њиме јер може да страда. Вешто је избацио цео шаржер, али касније је вежбао рулет, па прислонио пиштољ на слепоочници и опалио, вероватно не знајући да је метак био у цеви“, прича наш извор.

Његово тело послато је Институт за судску медицину, ради обдукције, која ће показати то да ли је момак био под дејством алкохола.

Трагедија се догодила нешто пре поноћи пред очима неколико тинејџера. Милан се сасвим случајно обрео код комшија враћајући се из сече шуме, пише ЈугМедиа.

У беспућима Равне Горе има тек десетак домаћинстава. Милан је био један од његових ретких млађих становника. Заједно с родитељима и старијим братом је обрађивао земљу и секао шуму коју је продавао као огревно дрво, наводи Југмедиа.

Полиција и хитна помоћ су брзо изашли на терен, али лекари су само констатовали смрт. Истрага је у току.


#   Хитна помоћ   Власотинце   самоубиство   оружје   Лопушња   Милан Здравковић   Равна Гора   Институт за судску медицину
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима