Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tinejdžer se ubio na proslavi rođendana

rssBookmark and Share

Vlasotince 27.09.2015.

Milan Zdravković (19) upucao se u selu Lopušnja, kod Vlasotinca, u dva sata posle ponoći, pištoljem koji pripada ocu njegovog druga.

Tinejdžer se ubio na proslavi rođendana

Prema prvim informacijama, nesrećni momak bio je na proslavi rođendana svog druga M.M. (17) od koga je u jednom trenutku oteo pištolj i naslonio ga na slepoočnicu i ispalio jedan metak, piše "Alo."

Kako list saznaje, oružje je u vlasništvu P.M. (45), oca tinejdžera koji je slavio rođendan.

Nesrećni momak preminuo je na licu mesta, a niko ne zna zašto je izvršio samoubistvo.

Prema novodima upućenih u ovaj slučaj, bio je to revolver oca slavljenika.

„Slavljenik je u jednom momentu odnekud doneo pištolj svog oca i pokazivao ga društvu. Milan mu je oteo oružje govoreći da se ne igra njime jer može da strada. Vešto je izbacio ceo šaržer, ali kasnije je vežbao rulet, pa prislonio pištolj na slepoočnici i opalio, verovatno ne znajući da je metak bio u cevi“, priča naš izvor.

Njegovo telo poslato je Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije, koja će pokazati to da li je momak bio pod dejstvom alkohola.

Tragedija se dogodila nešto pre ponoći pred očima nekoliko tinejdžera. Milan se sasvim slučajno obreo kod komšija vraćajući se iz seče šume, piše JugMedia.

U bespućima Ravne Gore ima tek desetak domaćinstava. Milan je bio jedan od njegovih retkih mlađih stanovnika. Zajedno s roditeljima i starijim bratom je obrađivao zemlju i sekao šumu koju je prodavao kao ogrevno drvo, navodi Jugmedia.

Policija i hitna pomoć su brzo izašli na teren, ali lekari su samo konstatovali smrt. Istraga je u toku.


#   Hitna pomoć   Vlasotince   samoubistvo   oružje   Lopušnja   Milan Zdravković   Ravna Gora   Institut za sudsku medicinu
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima