Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тинејџери у Владичином Хану злостављали децу и претили оружјем

rssBookmark and Share

Владичин Хан 02.02.2016.

Тројица тинејџера, од по 14 година, напали су у центру Владичиног Хана четворицу десетогодишњака, малтретирала их и претили пластичним пиштољем, потврдила је ПУ Врање.

Тинејџери у Владичином Хану злостављали децу и претили оружјем

Полиција није желела да открива остале детаље овог догађаја, уз образложење да је рад на случају у току. Према речима старијег брата једног од дечака који је нападнут, деца су се враћала са пробе поводом прославе дана школе.

- Након пробе су се задржали у граду и потом кренули кући али су их тада пресрели старији дечаци из исте школе, “Свети Сава”. Зауставили су их и један од тинејџера је извадио пиштољ и уперио у њих, а други је прислонио нож једном дечаку. Не знам да ли је пиштољ био прави, али ми је брат рекао да није био пластичан, да је био велики и да је изгледао као прави - каже овај извор.

Он додаје да не зна тачно шта је група тинејџера хтела и шта је тражила од млађе деце, али су кренули да их силом претресају.

- Почели су да прете да ће да их побију. У том тренутку је мајка телефоном позвала мог млађег брата. Он је јецао. Чула је како му неко прети да случајно не кажу где су и шта се дешава, него да су кренули кући. Пошто су тинејџери пили пиво из стаклених флаша, када су деца почела да беже, гађали су их тим флашама - преноси извор причу свог брата.

Деца нису те вечери рекла родитељима шта се тачно десило, да би сутрадан све испричала, када је случај и пријављен полицији. Директор школе коју сви дечаци похађају, Драган Димитријевић каже да је упознат са случајем и да су ученици већ саслушани.

С.Тасић ОК радио


#   Владичин Хан   Свети Сава   насиље   Свети Сава ОШ   Драган Димитријевић   ОК Радио
@okradio_rs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима