Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У подметнутим пожарима изгорела два салона

rssBookmark and Share

Врање 09.06.2014. Бета

Два салона намештаја "Форма идеале" и "Додић", изгорела су у подметнутим пожарима, а полиција сумњичи једну особу

У подметнутим пожарима изгорела два салона

Два салона намештаја у Врању, "Форма идеале" и "Додић", изгорела су рано јутрос у подметнутим пожарима, а полиција сумњичи једну особу, изјавио је данас портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић.

Стаменковић је изјавио да је утврђено да су пожари подметнути и да су избили непосредно један за другим, иако салони нису у непосредној близини.

Према његовим речима, полиција за подметање пожара сумњичи Предрага Д. из Врања који се због повреда опасних по живот налази на лечењу у Клиничком центру Ниш.

"Пожари су подметнути, полиција ради на оба случаја, сумњамо да их је намерно изазвао Предраг Д. али још нисмо поднели преткривичну пријаву јер је он повређен, са тешким опекотинама опасним о живот.

У пожарима није било повређених, али је причињена велика материјална штета", казао је Стаменковић.

Портпарол врањске полиције је навео да полиција интензивно ради на расветљавању догађаја, као и на расветљавању серије пожара који су почели у мају.

У раним јутарњим часовима 27. маја у три пожара изгорело је пет барака на градској пијаци "Текија", у власништву градског јавног предузећа "Комрад", аутодром луна парка у Спортском центру у Врању, као и барака од трске у Улици Пролетерских бригада коју су станари направили испред зграде као летњиковац.

Пре тога је 23. маја запаљена, након што је опљачкана, адвокатска канцеларија посланика СНС из Врања Драгана Николића. Како је раније саопштено из врањске полиције, као осумњичени за подметање пожара у тим случајевима приведени су С.Ц.(28) и И.Н.(26) из Врања, као и М.М.(28), такође из Врања.


#   Врање   полиција   пожар   Драган Стаменковић   Ана Николић   Форма идеале   Додић салон   материјална штета
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима