Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У слетању аутобуса код Куршумлије 10 особа теше повређено, 35 лакше

rssBookmark and Share

Куршумлија 19.07.2014. С. Радовић

Директорка Дома здравља у Kуршумлиjи др Ураниjа Петровић рекла jе да jе у саобраћајној незгоди која се јутрос догодила приликом слетања аутобуса код места Рударе у општини Куршумлија 10 особа задобило тешке повреде

У слетању аутобуса код Куршумлије 10 особа теше повређено, 35 лакше

Од тога једна особа је са повређеном слезином према речима Петровићеве одмах колима Хитне медицинске службе пребачена у Клинички центар у Ниш, док су остали након указане помоћи у Дому здравља у Куршумлији и санирању повреда пребачени у прокупачку болницу.

- Неки путници су задобили преломе руке, ребара, нагњечења глав и грудног коша, а међу повређенима има и 15 деце, казала је директорка Петровић.

Aутобус на међународноj линиjи Салцбург- Приштина, у коме jе било 49 путника, слетео jе jутрос у 6.40 сати са пута у Рудару код Kуршумлиjе, повређено је укупно 45 путника, од чега 15 деце.

Према незваничним информацијама до којих смо дошли, до превртања аутобуса који је након тога слетео с пута, дошло је јер возач заспао за воланом.

Саобраћај на путу Ниш–Приштина се одвија отежано, а надлежни органи врше увиђај на лицу места.


#   Куршумлија   аутобус   Уранија Петровић   Хитна помоћ   саобраћај   саобраћајна незгода   Клинички центар   Рударе   превртање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима