Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U sletanju autobusa kod Kuršumlije 10 osoba teše povređeno, 35 lakše

rssBookmark and Share

Kuršumlija 19.07.2014. S. Radović

Direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji dr Uranija Petrović rekla je da je u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila prilikom sletanja autobusa kod mesta Rudare u opštini Kuršumlija 10 osoba zadobilo teške povrede

U sletanju autobusa kod Kuršumlije 10 osoba teše povređeno, 35 lakše

Od toga jedna osoba je sa povređenom slezinom prema rečima Petrovićeve odmah kolima Hitne medicinske službe prebačena u Klinički centar u Niš, dok su ostali nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u Kuršumliji i saniranju povreda prebačeni u prokupačku bolnicu.

- Neki putnici su zadobili prelome ruke, rebara, nagnječenja glav i grudnog koša, a među povređenima ima i 15 dece, kazala je direktorka Petrović.

Autobus na međunarodnoj liniji Salcburg- Priština, u kome je bilo 49 putnika, sleteo je jutros u 6.40 sati sa puta u Rudaru kod Kuršumlije, povređeno je ukupno 45 putnika, od čega 15 dece.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, do prevrtanja autobusa koji je nakon toga sleteo s puta, došlo je jer vozač zaspao za volanom.

Saobraćaj na putu Niš–Priština se odvija otežano, a nadležni organi vrše uviđaj na licu mesta.


#   Kuršumlija   autobus   Uranija Petrović   Hitna pomoć   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   Klinički centar   Rudare   prevrtanje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima