Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У великој акцији полиције у Нишу заплењено 520 килограма марихуане (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 25.11.2021. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, ухапсили су једну особу због постојања основа сумње да је извршила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и том приликом запленили око 520 килограма марихуане.

У великој акцији полиције у Нишу заплењено 520 килограма марихуане (ВИДЕО)

Полицијски службеници су, приликом заустављања теретног моторног возила у Нишу којим је управљао Н. И. (1976), прегледом возила пронашли 134 пакета марихуане која је, како се сумња, претходно преко Албаније стигла на АП КиМ и била намењена за даљу продају на територији Србије.

Осумњиченом Н. И. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин одржао је данас састанак са руководством Управе криминалистичке полиције и честитао им на успешно спроведеној акцији заплене 520 килограма марихуане у Нишу.

На поменутом састанку начелници и припадници УKП-а реферисали су министру о свим детаљима и појединостима акције заплене дроге, која је спакована у 134 пакета, стигла са простора Kосова и Метохије и била намењена за даљу продају по градовима и местима Србије.

Вулин је нагласио да се жестока борба МУП-а са нарко-дилерима наставља, било да је Србија транзитна земља или крајња дестинација за продају наркотика, истакавши да ће полиција са истом одлучношћу ухапсити сваког ко уноси и продаје дрогу у нашој земљи.

Србија никада неће бити сигурно место за нарко-дилере и трговину наркотицима, поручио је министар и додао да свака заплена наркотика за полицију представља велики успех и победу.

Он је указао на то да је полиција своју одлучност да се обрачуна са трговином наркотицима показала добрим резултатима оствареним у последњих годину дана, када је запленила више од осам тона наркотика и открила више од 40 илегалних лабораторија за узгој марихуане.

ВИДЕО: МУП


#   Ниш   марихуана   криминал   Александар Вулин   Више јавно тужилаштво   ПУ Ниш
@VulinAleksandar @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима