Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У викендици крај Ниша пронађено 90 килограма марихуане и муниција за оружје

rssBookmark and Share

22.10.2016. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Како је саопштила ПУ Ниш, полиција ие запленила око 90 килограма марихуане и ухапсила З.Ж. (49), због сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и продаја опојних дрога, недозвољена производња држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, као и самовлашће.

У викендици крај Ниша пронађено 90 килограма марихуане и муниција за оружје

Сумња се да је З.Ж. на парцели у околини Ниша, узгајао око 500 стабљика марихуане, коју је, након што ју је убрао, сушио у импровизованој сушари у подруму своје куће у околини Ниша и припремао за даљу продају.

Полиција је приликом претреса подрума у кући осумњиченог З.Ж. пронашла око 90 килограма марихуане спаковане у 17 џакова, девет пластичних канти и три пластичне кутије.

Поред марихуане, полиција је пронашла и две лампе од 600 вати, два трафоа за лампе, као и два вентилатора, које је осумњичени мимо регуларног кућног струјомера директно прикључио на електродистрибутивну мрежу, чиме је починио кривично дело самовлашће.

Претресом викендице осумњиченог у околини Ниша, полиција је запленила 36 метака калибра 7,9 милиметара, као и две импровизоване машине за одвајање цветова марихуане од стабљика.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, у законском року, уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.


#   полиција   хапшење   марихуана   викендица   муниција   ПУ Ниш   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима