Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени "плавуше" пљачкаши банке

rssBookmark and Share

Лесковац 30.11.2010. Извор: Бета

Ухапшени

Нишка полиција ухапсила је две особе осумњичене за учешће у оружаној пљачки Војвођанске банке у марту, када је из трезора однето око 50 милиона динара, саопштено је данас.

Ухапшени Петар Ј. (36) и Драган П. (42) из Ниша, који ће након полицијског задржавања бити предати истражном судији Вишег суда у Нишу, речено је на конференцији за новинаре у Полицијској управи у Нишу.

"Војвођанска банка" у Нишу у Епископској улици опљачкана је петог марта, а према тадашњем полицијском саопштењу пљачку су извеле три непознате маскиране особе са плавим перикама уз претњу ватреним оружјем, које су онеспособиле двојицу радника обезбеђења са више удараца у главу.

"После рада од девет месеци успели смо идентификујемом два извршиоца и они су јуче ухапшени у центру града. Приликом хапшења нису пружали отпор", рекао је шеф Криминалистичке полиције у Нишу Драган Бадић.

Према његовим речима, новац из пљачке није пронађен, а за хапшење двојице осумњичених полиција има материјалне доказе о којима није желео да говори због истраге која је још у току.

"Акција није окончана. Јуче смо привели и неколико особа на информативни разговор. Покушавамо да идентификујемо остале учеснике пљачке", рекао је Бадић.

Он је рекао и да ухапшена двојица Нишлија нису радници "Војвођанске банке".


#   Лесковац   полиција   информативни разговор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима