Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Врачара узела баки 3.000 евра!

rssBookmark and Share

25.09.2014. Информер

Врачара је убедила старију жену из Ниша да су на њену кућу бачене чини и да она може да јој скине ту "црну магију". Бака је врачари за овај ритуал дала сву своју уштеђевину

Врачара узела баки 3.000 евра!

Полиција трага за женом која је од Нишлијке В. С. (71) која је на превару измамила 3.000 евра током ритуала скидања “црне магије“.

Врачара је наивну старицу убедила да јој је кућа уклета, па јој је жртва предала целу животну уштеђевину.

- Та жена ми се обратила на улици питајући ме да ли може код мене да попије кафу. Учинила ми се познатом, па сам пристала да је уведем у кућу. Онда ми је казала да је била тешко болесна, па да је након изласка из коме стекла способност да скида “црну магију”. Рекла ми је да су на моју кућу бачене чини и да ће их она разбити – прича преварена жена, пише “Информер”.

Преваранткиња је од старице затражила да јој донесе пешкир, папирни убрус, јаје, али и новац.

- Донела сам јој све што је тражила, укључујући и 8.000 динара које сам спремила за плаћање рачуна. Онда ми је рекла: “Имаш ти и девизе”. Помислила сам да је можда заиста видовита, па сам јој донела 2.800 евра и 100 аутралијских долара, све што смо покојни муж и ја уштедели – додаје В. С. уплакано.

Врачара је новац замотала у папир и ставила у један регал, а затим рекла В. С. да га следећа три дана не дира. Онда је позвала да пође са њом да баци неки папир на “одређено место” како би разбила чини. Док су ишле, врачала је некоме телефонирала, а када се В. С. вратила кући, новца није било.

Коментара: 0


#   изнуда   Црна магија   Врачара
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима