Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Жандарм убица ухапшен приликом бекства у Црну Гору

rssBookmark and Share

28.11.2013. Autor: Blic

Александар Р.(24) из Ниша припадник нишког одреда жандармерије ухапшен је због сумње да је 27.новембра око 05.35 часова у Доњој Врежини у улици 8.конгрес, са више хитаца из пиштоља убио Властимира Налића (24) из Ниша.

Жандарм убица ухапшен приликом бекства у Црну Гору

Александар Р. је идентивифован брзо оперативним радом нишке криминалистичке полиције након чега је организована потрага па је тако и пронађен на граничном прелазу Мехов Крш према Републици Црној Гори приликом покушаја да напусти земљу.

Нишка полиција је ухапсила и Љиљану С.(40), Николу С.(23) и Уроша Б.(23) из Ниша, под сумњом да су извршили кривично дело непријављивање кривичног дела и извршиоца. У току дана сви осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени надлежном тужилаштву у Нишу, саопштила је полиција.

Нишки дилер дроге Властимир Налић (25) убијен је јуче са два хица из пиштоља док је седео у свом аутомобилу у Улици 8. конгреса у Доњој Врежини.

Полиција верује да ухапшени жандарм ради као обезбеђење нишком клану Ајковић.

- Припадник Жандармерије, за кога за сада постоје индиције да је убио Налића, јуче се није појавио на послу, и нико не зна где је. Покушали смо да га лоцирамо али се њему од јуче ујутру губи сваки траг. Мобилни телефоном му је искључен, а његова породица тврди да га нису видели од прошле ноћи - каже извор из МУП Србије.

Он наводи да је овај припадник Жандармерије већ дуже време под такозваном полицијском обрадом због веза са кланом Ајковић.


#   полиција   хапшење   жандармерија   Властимир Налић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима