Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Žandarm ubica uhapšen prilikom bekstva u Crnu Goru

rssBookmark and Share

28.11.2013. Autor: Blic

Aleksandar R.(24) iz Niša pripadnik niškog odreda žandarmerije uhapšen je zbog sumnje da je 27.novembra oko 05.35 časova u Donjoj Vrežini u ulici 8.kongres, sa više hitaca iz pištolja ubio Vlastimira Nalića (24) iz Niša.

Žandarm ubica uhapšen prilikom bekstva u Crnu Goru

Aleksandar R. je identivifovan brzo operativnim radom niške kriminalističke policije nakon čega je organizovana potraga pa je tako i pronađen na graničnom prelazu Mehov Krš prema Republici Crnoj Gori prilikom pokušaja da napusti zemlju.

Niška policija je uhapsila i Ljiljanu S.(40), Nikolu S.(23) i Uroša B.(23) iz Niša, pod sumnjom da su izvršili krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i izvršioca. U toku dana svi osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je policija.

Niški diler droge Vlastimir Nalić (25) ubijen je juče sa dva hica iz pištolja dok je sedeo u svom automobilu u Ulici 8. kongresa u Donjoj Vrežini.

Policija veruje da uhapšeni žandarm radi kao obezbeđenje niškom klanu Ajković.

- Pripadnik Žandarmerije, za koga za sada postoje indicije da je ubio Nalića, juče se nije pojavio na poslu, i niko ne zna gde je. Pokušali smo da ga lociramo ali se njemu od juče ujutru gubi svaki trag. Mobilni telefonom mu je isključen, a njegova porodica tvrdi da ga nisu videli od prošle noći - kaže izvor iz MUP Srbije.

On navodi da je ovaj pripadnik Žandarmerije već duže vreme pod takozvanom policijskom obradom zbog veza sa klanom Ajković.


#   policija   hapšenje   žandarmerija   Vlastimir Nalić   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima