Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарни концерт у Нишу за Јану Митић: Звуци солидарности и наде

rssBookmark and Share

Ниш 17.03.2024. Јужна Србија Инфо

У понедељак, 18. марта 2024. године, Нишки културни центар у сарадњи са Музичком школом у Нишу организује јединствени хуманитарни концерт у Великој сали НКЦ-а с почетком у 19 сати.

Хуманитарни концерт у Нишу за Јану Митић: Звуци солидарности и наде

Овај догађај је посвећен прикупљању средстава за лечење виолинисткиње Јане Митић, која се налази у тешкој борби са здравственим изазовима.

Професори и ученици Музичке школе, представљајући различите одсеке, обележиће овај специјални настан својим изузетним музичким талентом. На програму концерта налазе се бројни солисти на различитим инструментима, али и оркестар, хор и џез секција, што обећава неизоставно уживање за све посетиоце.

Улазница за овај непроцењив догађај је добровољни прилог, а све примљене донације иду у прилог лечењу Јане Митић. Организатори позивају публику да се одазове у великом броју и да заједнички допринесу овој хуманитарној акцији.

Јана Митић, која је прославила бројне концерте својим уметничким изражајем, сада се налази у потреби наше помоћи. Њеној борби придружиће се музичка заједница у нади да ће заједничким снагама омогућити Јани повратак на концертну сцену, тамо где припада - са њеним драгим колегама.

Овај концерт није само пружање помоћи у тешким временима, већ и израз солидарности и наде у бољу будућност. Нишлије и сви љубитељи музике позивају се да буду део ове велике заједнице која покаже да је хуманост увек најбољи избор.


#   Ниш   Музичка школа   хуманитарна акција   Нишки културни центар   Јана Митић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима