Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Верујем да је дете живо: Игор Јурић посетио породицу нестале девојчице из Сувог Дола

rssBookmark and Share

Ниш 27.12.2019. Јужна Србија Инфо

Данас је родитеље нестале Монике Каримановић из Сувог Дола, као подршка, посетио Игор Јурић отац пре пет година отете и убијене Тијане, поручивши да су сада кључни дани, као и да потрага не сме да стане.

Верујем да је дете живо: Игор Јурић посетио породицу нестале девојчице из Сувог Дола

Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић" каже да је овај случај велики пропуст државе, али и грађана и наглашава да отмица никако није смела да се догоди. 

"Овде сам искључиво због подршке родитељима и сусрет ми је тешко пао, има много подударности са оним што се десило мојој Тијани, они су породица која ову ситуацију стоички подноси, и ја сам поносан на њих. Потпуно верујем да је дете, Моника жива", рекао је Јурић.

Потрага за Моником Каримановић и повратником Нинославом Јовановићем из Малче, за кога се сумња да ју је отео прошлог петка, наставља се на територији Књажеваца.

У општој акцији су, поред хеликоптера, екипе са псима трагачима, дронови и термовизијске камере, укључени ловци, грађани, и припадници обезбеђења..


#   Ниш   МУП РС   Књажевац   отмица   Тијана Јурић   ПУ Ниш   Суви Дол   Нинослав Јовановић   Моника Каримановић   Игор Јурић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима