Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Verujem da je dete živo: Igor Jurić posetio porodicu nestale devojčice iz Suvog Dola

rssBookmark and Share

Niš 27.12.2019. Južna Srbija Info

Danas je roditelje nestale Monike Karimanović iz Suvog Dola, kao podrška, posetio Igor Jurić otac pre pet godina otete i ubijene Tijane, poručivši da su sada ključni dani, kao i da potraga ne sme da stane.

Verujem da je dete živo: Igor Jurić posetio porodicu nestale devojčice iz Suvog Dola

Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" kaže da je ovaj slučaj veliki propust države, ali i građana i naglašava da otmica nikako nije smela da se dogodi. 

"Ovde sam isključivo zbog podrške roditeljima i susret mi je teško pao, ima mnogo podudarnosti sa onim što se desilo mojoj Tijani, oni su porodica koja ovu situaciju stoički podnosi, i ja sam ponosan na njih. Potpuno verujem da je dete, Monika živa", rekao je Jurić.

Potraga za Monikom Karimanović i povratnikom Ninoslavom Jovanovićem iz Malče, za koga se sumnja da ju je oteo prošlog petka, nastavlja se na teritoriji Knjaževaca.

U opštoj akciji su, pored helikoptera, ekipe sa psima tragačima, dronovi i termovizijske kamere, uključeni lovci, građani, i pripadnici obezbeđenja..

Komentara: 0


#   Niš   MUP RS   Knjaževac   otmica   Tijana Jurić   PU Niš   Suvi Dol   Ninoslav Jovanović   Monika Karimanović   Igor Jurić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima