Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Интезивно сређивање саобраћајница у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 25.02.2019. Јужна Србија Инфо

Без обзира на временске прилике, широм града ужурбано се ради на крпљењу ударних рупа и поправци саобраћајница. .

Интезивно сређивање саобраћајница у Нишу

Након што су предтходних дана екипе путара из предузећа Трејс и Водоградња поправљали оштећења на Булеварима и улицама у централној градској зони, данас се радило на Палилули, у Мокрањчевој, улици Станоја Бунушевца и Божидарчевој, али и на путу Мрамор-Крушце, Књажевачкој и путу од Доње Врежине према Малчи

Градоначелник Дарко Булатовић и директор Дирекције за изградњу града Небојша Ловић, обишли су неколико локација на којима су извођени радови, а посебно је истакнута важност пута од Врежине ка Малчанској петљи на коју су се грађани често жалили и која, због своје важности, представља један од приоритених праваца.

Директор Ловић наглашава да ће се са радовима наставити и током викенда и наредне недеље, како би у најкраћем могућем року, ударне рупе, како је рекао, постале прошлост и престале да представљају опасност за све учеснике у саобраћају.

Он је нагласио да се у појединим улицама ради само интервентно крпљење и попуњавање рупа, а да ће на пролеће почети и трајнија санација и рехабилитација коловоза у тим улицама.

Данас се интензивно радило и у Јасеновику, где је после зиме, али и тешких машина које су готово свакодневно пролазиле кроз село,  коловоз тешко оштећен на великом броју места.

Градоначелник је рекао да се и овде ради о привременом решењу, а да ће на пролеће бити урађена комплетна рехабилитација и сређивање улица у селу. Он је поновио да ће се сутра, како је обећано, састати са мештанима и договорити динамику радова на решавању и других, дугогодишњих комуналних проблема са којима се људи у Јасеновику суочавају годинама.


#   Ниш   саобраћај   улице   Дарко Булатовић   асфалтирање   Небојша Ловић   ударне рупе
@DarkoBulatovic_ @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима