Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Intezivno sređivanje saobraćajnica u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 25.02.2019. Južna Srbija Info

Bez obzira na vremenske prilike, širom grada užurbano se radi na krpljenju udarnih rupa i popravci saobraćajnica. .

Intezivno sređivanje saobraćajnica u Nišu

Nakon što su predthodnih dana ekipe putara iz preduzeća Trejs i Vodogradnja popravljali oštećenja na Bulevarima i ulicama u centralnoj gradskoj zoni, danas se radilo na Paliluli, u Mokranjčevoj, ulici Stanoja Bunuševca i Božidarčevoj, ali i na putu Mramor-Krušce, Knjaževačkoj i putu od Donje Vrežine prema Malči

Gradonačelnik Darko Bulatović i direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović, obišli su nekoliko lokacija na kojima su izvođeni radovi, a posebno je istaknuta važnost puta od Vrežine ka Malčanskoj petlji na koju su se građani često žalili i koja, zbog svoje važnosti, predstavlja jedan od prioritenih pravaca.

Direktor Lović naglašava da će se sa radovima nastaviti i tokom vikenda i naredne nedelje, kako bi u najkraćem mogućem roku, udarne rupe, kako je rekao, postale prošlost i prestale da predstavljaju opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

On je naglasio da se u pojedinim ulicama radi samo interventno krpljenje i popunjavanje rupa, a da će na proleće početi i trajnija sanacija i rehabilitacija kolovoza u tim ulicama.

Danas se intenzivno radilo i u Jasenoviku, gde je posle zime, ali i teških mašina koje su gotovo svakodnevno prolazile kroz selo,  kolovoz teško oštećen na velikom broju mesta.

Gradonačelnik je rekao da se i ovde radi o privremenom rešenju, a da će na proleće biti urađena kompletna rehabilitacija i sređivanje ulica u selu. On je ponovio da će se sutra, kako je obećano, sastati sa meštanima i dogovoriti dinamiku radova na rešavanju i drugih, dugogodišnjih komunalnih problema sa kojima se ljudi u Jasenoviku suočavaju godinama.

Komentara: 0


#   Niš   saobraćaj   ulice   Darko Bulatović   asfaltiranje   Nebojša Lović   udarne rupe
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima