Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Картица "3 плус" за родитеље са троје и више деце

rssBookmark and Share

Ниш 20.06.2020. Јужна Србија Инфо

У циљу подршке породицама са троје и више деце са територије града Ниша, локлна самоуправа и "Покрет за децу ТРИ ПЛУС", обезбедили су картицу која омогућава бројне бесплатне услуге и попусте породицама са троје и више деце.

Картица "3 плус" за родитеље са троје и више деце

У циљу подршке породицама са троје и више деце са територије града Ниша, којима се остварује побољшање услова за задовољавање потреба и унапређује материјални положај породица, а у складу са законом који уређује финансијску подршку породицама са децом, Град Ниш је са Удружењем „Покрет за децу 3 плус“ закључио Уговор о условима чланства у удружењу „Покрет за децу три плус“.

Подршка подразумева персонализовану картицу на име мајке/оца која омогућава бројне бесплатне услуге и попусте породицама са троје и више деце. Право на овај вид подршке могу да остваре родитељи са троје или више деце од којих је бар једно малолетно са чланским картама Удружења.

За добијање чланске карте потребно је да родитељ попуни и потпише изјаву на основу које остварује право на добијање чланске карте.

Родитељи деце, изјаве ће потписивати у Услужним центрима Градских општина, на територији ГО у којој имају пребивалиште, почев од 22.6.2020. године.

Како доћи до картице...


#   Ниш   деца   родитељи   локална самоуправа   Покрет за децу и младе три плус НВО   картица 3 плус
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима